Παραλία Αγίων Αποστόλων

Οι δύο παραλίες των Αγίων Αποστόλων βρίσκονται 3 χλμ δυτικά των Χανίων, σε μια ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή. Ο πρώτος κόλπος στα δυτικά, συνορεύει με την παραλία του Γλάρου. Είναι μια πανέμορφη αμμουδερή παραλία, με όλες τις ανέσεις κοντά και με εύκολη πρόσβαση. Δυτικά της παραλίας σχηματίζεται μια μικρή χερσόνησος, η οποία την προστατεύει από τους ανέμους. Πάνω στη χερσόνησο υπάρχει ένα όμορφο άλσος, που είναι ιδανικό για περίπατο, αλλά και το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων από όπου παίρνει το όνομα της όλη η περιοχή.

Ο δεύτερος «δίδυμος» κόλπος σχηματίζεται λίγα μέτρα ανατολικά του πρώτου, με υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά και ψιλή άμμο. Οι σχηματισμοί των βράχων στα πλάγια είναι υπέροχοι. Από εδώ ξεκινάει ένα μεγάλο άλσος με πεύκα που εκτείνεται ανατολικά ως την όμορφη παραλία της Χρυσής Ακτής.

Στους Αγίους Αποστόλους μπορείτε να έρθετε με λεωφορείο από τα Χανιά, ή ακόμη και περπατώντας. Επίσης είναι αγαπημένος προορισμός για τους ποδηλάτες των Χανίων, καθώς έχει μεγάλο πεζοδρόμιο ιδανικό για ποδήλατο. Η περιοχή ενδείκνυται επίσης και για διαμονή, καθώς οι ξενοδοχειακές υποδομές είναι γενικά υψηλής ποιότητας.

Kronos Villas